METODE DE PLATĂ

Plata ramburs este disponibilă doar pentru adresele de livrare de pe teritoriul României!

1. Numerar la livrare (ramburs)

Plata se face in lei, integral, la livrare. În cazul livrării produselor la domiciliu, plata se va face către agentul de curierat care efectuează livrarea. Agentul de curierat este obligat să ofere clientului o chitanţă care atestă efectuarea plăţii.

2. Plata online cu cardul

Se poate efectua plata cu cardul personal sau cu cardul de business, în aceleași condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacţii. Pentru asigurarea securităţii tranzacţiilor, www.luxnailsbrands.ro foloseşte platforma NETOPIA Payments.

Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacţiei în platforma de plăţi. În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât LEI, tranzacţiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată NETOPIA Payments.PRO NAILS ACADEMY SRL nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

3. Plata prin transfer bancar / ordin de plată

Prin această opțiune, clienții au la dispoziție 48 de ore pentru achitarea comenzilor in contul bancar. Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise. Factura se trimite în momentul plasării comenzii direct pe adresa de e-mail, excepție făcând plata pentru livrarile internaționale, unde se calculează separat costul de livrare in funcție de țară și kilograme.

Plata se realizeaza catre: Titular cont: PRO NAILS ACADEMY SRL IBAN: RO12BYRLRONCRT0655630201 (în lei) Banca: Banca Transilvaniei (SWIFT/BIC Code: BTRLRO22). Sediu social: str.Doinei 91 A,ap16,Doboesti,Ilfov.

Coletul va fi expediat după confirmarea plății în cont.