Geluri clear

Modellier Gel Klassik Clear

Prețul inițial a fost: 98,00 lei.Prețul curent este: 73,50 lei.

Descoperă cea mai avansată tehnologie în domeniul unghiilor cu gama noastră de geluri clear de la LuxNailsBrands! Fie că ești un profesionist experimentat sau un pasionat în domeniul nail art-ului, gelurile clear de la LuxNailsBrands îți oferă o bază perfectă pentru a-ți crea opere de artă pe unghii.

Fabricate cu cele mai înalte standarde de calitate, gelurile clear de la LuxNailsBrands sunt formulare pentru a asigura rezistență, flexibilitate și o aderență de lungă durată. Cu o gamă variată de nuanțe și texturi, poți crea orice stil dorești - de la un look natural și elegant până la unul îndrăzneț și strălucitor.

Cum se aplică gelurile clear?

Aplicarea gelurilor clear pentru unghii începe cu pregătirea unghiilor, curățându-le și modelându-le forma. Apoi se aplică un strat subțire de gel de bază clear pe fiecare unghie și se polimerizează sub o lampă UV sau LED. După aceea, se aplică un strat subțire de gel clear pe fiecare unghie și se polimerizează din nou sub lampă. Pentru finisare, se aplică un strat de sigilare și se curăță orice reziduuri de gel de pe piele. Îți recomandăm să folosești rubber base clear pentru aceste geluri.