Bituri Carbit

Capat de freza/Bit carbit CON, verde, FT71GO60/14, 60 mm

Prețul inițial a fost: 45,00 lei.Prețul curent este: 33,75 lei.

Capat de freza/Bit carbit, albastru, FT71BO23/14, 23 mm

Prețul inițial a fost: 45,00 lei.Prețul curent este: 33,75 lei.

Achiziționează bituri carbit de la Lux Nails Brands.

Biturile de carbit pentru unghii sunt accesorii indispensabile în arsenalul unui profesionist al manichiurii. Descoperă gama noastră variată de bituri de carbit de înaltă calitate, concepute pentru a-ți oferi precizie și performanță superioară în modelarea și pregătirea unghiilor. Fabricate din carbură de înaltă calitate, aceste bituri sunt extrem de durabile și rezistente la uzură, oferind o performanță de lungă durată. Designul lor ergonomic și variatele forme disponibile, precum conice, cilindrice sau sub formă de con, permit o manevrabilitate excelentă și un control precis asupra lucrului cu unghiile.

De ce să alegi bituri carbit de la noi?

La Lux Nails Brands vei remarca produse de înaltă calitate, iar biturile carbit nu fac excepție. Fabricate din materiale durabile și rezistente, acestea sunt concepute pentru a rezista la utilizare intensivă și pentru a-ți oferi performanțe de top în fiecare sesiune de lucru.

Investiția în biturile carbit de la Lux Nails Brands nu este doar o achiziție, ci o decizie strategică pentru îmbunătățirea performanțelor și calității serviciilor tale în domeniul îngrijirii unghiilor.

Alege Lux Nails Brands pentru biturile carbit și transformă-ți complet experiența de lucru în industria frumuseții și îngrijirii personale!